Защо CLOUDWEB.BG

CLOUDWEB logo

Защо ми е нужен Хибриден сървър?

Хибридният сървър се използва за разполагане на съдържанието (файлове и бази данни) на вашия сайт и се съхранява кореспонденцията във вашите електронни пощенски кутии. Cloudweb.bg предоставя специално конфигурирани сървъри с всичко необходимо за безпроблемно функциониране на вашите уеб проекти.

Защо ми е нужен домейн?

Домейнът е вашето уникално име в интернет. С него вие осигурявате разпознаваемост на вашия сайт и пощи в мрежата. Ние предлагаме над 300 домейн разширения (.com .bg .eu и т.н.) на нашите клиенти.

Защо Cloudweb.bg?

Cloudweb.bg предоставяме бърз и надежден хостинг за вашия бизнес – за да осигурим стабилни основи на вашето онлайн присъствие. Наскоро започнахме да използваме нова сървърна платформа, базирана на ALL SSD технология, която осигурява по-бързо зареждане на вашия сайт, както и по-голяма сигурност за вашите данни. От нейните предимства ще се възползват и всички настоящи клиенти.

Каква помощ предлагате за начинаещи потребители?

Ние предоставяме 24/7/365 техническа поддръжка, както и богата онлайн библиотека от помощни и технически публикации. Развиваме техническите компетенции на нашия екип, за да ви помага още по-добре. Вярваме, че обслужването е един от най-важните компоненти на всяка една услуга.

Каква свързаност получавам?

Специализираните дата центрове, в които са разположени услугите на Cloudweb.bg, са с двойно осигурена мрежова инфраструктура и с редица хардуерни и софтуерни защити от мрежови атаки. Независимият мониторинг на Host.bg отчита 99.995% uptime.