ПАРТНЬОРСТВО

“Компания CloudWeb не само предлага висококачествени IT-услуги, но и се стреми да осигури изгодни условия за сътрудничество за всички потребители. Тарифните планове, пригодени за уеб разработчици и гъвкавата партньорска програма, позволиха на много сайтове да изберат платформата CloudWeb за своя интернет бизнес.” Тарифните планове, пригодени за уеб разработчици и гъвкавата партньорска програма, позволиха на повече от 15 000 уеб сайта да изберат платформата CloudWeb за своя интернет бизнес.

Партньорски програми

Партньорските програми на CloudWeb са разработени специално за IT-мениджъри, уеб разработчици, представители на уеб студиа и други организации, чиято дейност е свързана с интернет. Вземете участие в партньорската програма и получете до 50% доход от продажбата на нашите услуги!

Partnership

CloudWeb предлага два варианта на партньорство за различните видове продажби:

Cloud Sale Start

Програмата е основана на препоръчаните услуги на CloudWeb към потенциалните потребители. Този вариант на сътрудничество подхожда на компании, занимаващи се с разпространението и поддръжката на IT услуги, а също така с вспомагателни услуги в интернет (уеб дизайн и програмиране, различни проекти, SEO и т.н.). В допълнрние към основния вид на дейност, Вие можете да предложите на своите клиенти такива услуги, като хостинг, мейл и облачни решения.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

Cloud Sale Pro

Програмата е предназначена за компании, желаещи чрез пълното ребрандиране на платформата CloudWeb да предлагат решения за масовия пазар. Избирайки този вариант на партньорство, Вие ще предоставяте всички услуги на нашата компания от свое име и самостоятелно установени цени, да разработвате търговски предложение и възможни партньорски програми. Ние Ви гарантираме индивидуален подход и гъвкава ценова политика.

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

Запознайте се с пълния спиък с услуги на нашата компания и получавайте печалба веднага!