Cloud Файлове

Гъвкаво Cloud съхранение на файлове

Cloud файлове предлага онлайн съхранение на файлове и медия, доставянето им в световен мащаб със светкавична скорост. Съхранявайте толкова файлове, колкото искате, независимо от рамера им.

Надеждно съхранeние на файлове

Тъй като Cloud файловете копират вашите файлове три пъти, потребителите ви получават не само файлове по-бързо, но и по-надеждно. Ние знаем колко важна е свободата за клиентите, така че нашата SLA гарантира това.

reliable-file-storage
fast-cloudweb-storage

Бързо CDN

Cloud файловете използват 219 места, за да доставят вашите файлове и медия бързо в целия свят, така че вашите потребители и посетители в сайта получават съдържание бързо от сървъри в рамките на тяхната област. Това прави Cloud файловете идеално за медия хостинг.

Лесни за използване опции

Много ще ви хареса колко е лесно да съхранявате и управлявате файловете си с помощта на нашия онлайн контролен панел или десктоп софтуер или програмно чрез API Cloud Files. Инструменти за разработчици за Java, Python, Ruby, PHP, и. NET с отворен код, ще ви помогнат да започнете за минута.

easy-to-use
lesno-cenoobrazuvane

Просто ценообразуване

При използване на Cloud файлове, Вие ще се радвате на нашето улеснено ценообразуване на GB. Ние минимизираме скритото и объркващо ценообразуване с променливи, които могат да бъдат добавени и да причинят смущаващи реакции. Ето защо ние нямаме такси за заявка или допълнителни такси за поддръжка.

Възползвайте се от нашите предложения!