Cloud Големи Ресурси

Големи групи данни в минута

Конкурентоспособна Дистрибуция

HDP е изпитано и доказано в най-взискателните сценарии. С усъвършенстван набор от инструменти, дълбок опит и стабилна система от партньори, HDP осигурява оптимална рамка за силата на действие на разпределена обработка на данни.

konkurentosposobnost
rapid-deployment

Бързо разполагане

Предоставяне на пълнофункционална HDP среда за минути, мащабиране, за да се поберат на данните, които искате да бъдат обработени. Управлявайте всичко чрез нашия лесен за използване контролен панел или мощния APIs. И когато имате нужда от помощ, нашите експерти са на линия 24x7x365, така че не е нужно да чакате.

Широка система от партньори

Нашата Cloud висока производителност е първата наистина отворен, базиран на облак Hadoop платформа в индустрията, което дава възможност за широка система от партньори и приложения, включително диапазон на докладване, анализи на данни, както и доставчици на сигурност. Те са построени на върха на Cloud висока производителност, така че не е нужно да се занимавате с допълнителни подобрения.

dobra-shema-ot-partniori
lesno-cenoobrazuvane

Лесно ценообразуване

Когато става въпрос за големи обеми от данни, е лесно разходите на инфраструктурите да излязат извън контрол. Cloud висока производителност предлага ценово-ефективна платформа с един прост модел на ценообразуване, за да се поберат най-големите натоварвания – без скрити разходи или договорни условия.

Възползвайте се от нашите предложения!