Управление На Ресурсите

Cloud управление на ресурсите

Как работи?

1
Създаване на Cloud управление на ресурсите
Лесно е: просто използвайте вашия акаунт, за да влезете в нашия API или Control Panel. Ако не разполагате с облак акаунт, регистрирайте се сега.
2
Конфигуриране на Cloud управление на ресурсите с помощта на нашия онлайн контролен панел или API, се създава баланс на натоварването. Можете също така да определите име, протокол, прехвърляне на програми, алгоритъм, както и кои сървъри имат нужда от балансирано зареждане.
3
Cloud управление на ресурсите е онлайн само за няколко минути
Всеки Cloud Load Balancer може да се персонализира или премахне, според променливите ви. Можете дори да управлявате Cloud управление на ресурсите чрез iPhone, iPad, iPod touch и Android.

Избор

Изберете сървърите, които искате да се зареждат балансирано – Cloud сървъри, Cloud данни, сървъри във вашите центрове за данни или други сървъри, до които имате достъп.

Иновации

Екипът на Cloud управление на ресурсите постоянно прави нововъведения и предлага нови функции. Последните версии включват: SSL прекратяване и баланс на натоварването, устойчивост на сесията във всички протоколи, защита при срив и DDoS защита. Нашето Cloud управление на ресурсите е с отворен код и се възползва от приноса на общност от разработчици.

Възползвайте се от нашите предложения!